Over mij

Hallo, ik ben Anne Donhuijsen (1979) en eigenaresse van Ando Support en VA Praktijk.

 

Sinds een paar jaar ondersteun ik ondernemers bij hun dagelijkse bezigheden. Denk daarbij o.a. aan back office werkzaamheden, Social Media beheer en klantenservice.

Om een volledig dienstenpakket te kunnen aanbieden, heb ik in de loop der tijd een team van VA's om me heen verzameld, met allemaal hun eigen expertise.

Daarnaast heb ik een 2e bedrijf; VA Prakijk. Ik leid samen met mijn compagnon curisten op tot VA en/of ondernemer. Vanaf stap 1 tot High End!

Dit bedrijf heb ik samen met Anoeska Eyi.

Over mij

Wie is Anne eigenlijk?

Tja, ik ben (bonus)moeder van 3, dochter, vrouw, vriendin, verslaafd aan lezen én theater en een echt mensen-mens.

Na jaren in loondienst werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om het roer eens helemaal om te gooien. Omdat ik al een aantal jaar voor zowel mijn man* als zijn zoon* werkte als "secretaresse/persoonlijk assistent/boekhouder/klantenservicemedewerker" was de switch naar virtual assisant nogal snel gemaakt!
*om eventuele misstanden te voorkomen, zij hebben beiden een eigen bedrijf in de bouw.

Om goed te kunnen starten heb ik een opleiding gevolgd tot VA en dit met goed gevolg afgesloten. Daardoor ben ik nu een vA-Player, met de nadruk op de A. Hierdoor ben ik als persoon gegroeid. Het heeft me in staat gesteld in te zien dat ik als gelijkwaardig sparringpartner kan fungeren, naast mijn werkzaamheden als VA.

Verder blijf ik in mezelf investeren door trainingen te volgen en bij te houden hoe de markt zich verschuift binnen de digitale wereld. Momenteel volg ik een MailBlue training, zodat ik mijn klanten optimaal kan ondersteunen bij het opzetten van e-mailfunnels en het versturen van geavanceerde nieuwsbrieven.

Ook heb ik de opleiding Facebook Business Mastery bij de Mark Bongers Facebook Marketing Academy gevolgd en hier heel veel van geleerd. Uiteraard heb ik ook hier mijn certificaat van behaald.

Heb je het idee dat je business veel meer kan groeien, maar de ideeën blijven alleen maar in je hoofd zitten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 2825 2149

Anne in de media

Een goed voorbeeld van (online) zichtbaarheid ben ik zelf!

Ik laat mezelf zien op Social Media, maar ook daarbuiten. Offline in 's-Hertogenbosch Bruist en via de site van Talent uit Noordoost-Brabant.

Daarnaast ben ik samen met Anoeska bij De Barometer bij RTL Z geweest, om aan het hele land uit te leggen wat een VA is.

Wil jij dit ook? Neem contact met me op en we gaan samen een strategie opzetten om jou ook zichtbaarder te maken!

Laten we kennismaken!

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefoon/Skype kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertel ik je alles over de mogelijkheden én ik geef je tips die je direct kan toepassen op jouw bedrijf.

Afspraak maken

Contact

Ando Support
Repelweg 63
5261 SW Vught

KvK 71845453
BTWnr NL001748306B77


© Ando Support | Snel. Simpel. Vertrouwd. All rights Reserved.