fbpx

Hallo, ik ben Anne Donhuijsen (1979) en eigenaresse van Ando Support.

Sinds een paar jaar ondersteun ik ondernemers bij hun dagelijkse bezigheden. Denk daarbij vooral aan back office werkzaamheden, Social Media beheer en klantenservice.

Over mij

Om steeds up to date te blijven heb ik afgelopen jaar een opleiding gevolgd bij de VA Business Academy en dit met goed gevolg afgesloten. Daardoor ben ik nu een vA-Player, met de nadruk op de A. Hierdoor ben ik als persoon gegroeid. Het heeft me in staat gesteld in te zien dat ik als gelijkwaardig sparringpartner kan fungeren, naast mijn werkzaamheden als VA.

Verder blijf ik in mezelf investeren door trainingen te volgen en bij te houden hoe de markt zich verschuift binnen de digitale wereld.

Heb je het idee dat je business veel meer kan groeien, maar de ideeën blijven alleen maar in je hoofd zitten? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 2825 2149

Laten we kennismaken!

Plan nu een gratis en vrijblijvend telefoon/Skype kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek vertel ik je alles over de mogelijkheden én ik geef je tips die je direct kan toepassen op jouw bedrijf.

Contact

Ando Support
Repelweg 63
5261 SW Vught

KvK 71845453
BTWnr NL148728030B01


© Ando Support | Snel. Simpel. Vertrouwd. All rights Reserved.